DENİZLİ / PAMUKKALE - Hüseyin Erikoğlu Anaokulu

KALBİMİN MELODİSİ PROJESİ BAŞLADI

Okulumuz özel eğitim sınıfında görev yapan Ceren KAHRAMAN tarafından kuruculuğu yapılan, öğretmenlerimizden Fatma ÖZATA, Elif TÜRKERİ, Ayşegül ÜLKÜLÜ, Sultan KAŞLI ve Özlem SAĞBAŞ tarafından yürütülen "KALBİMİN MELODİSİ" isimli projenin Türkiye'den 10 ortak Erzurum-Konya-Denizli ve Sırbistan- Slovenya- Yunanistan ülkelerinden 7 ortak olmak üzere toplam 17 ortakla proje çalışmaları yürütülmektedir.

10 partners of the project named "MELODY OF MY HEART", which was founded by Ceren KAHRAMAN, who works in the special education class of our school, and carried out by our teachers Fatma ÖZATA, Elif TÜRKERİ, Ayşegül ÜLKÜLÜ, Sultan KAŞLI and Özlem SAĞBAŞ, has 10 partners from Erzurum-Konya-Denizli and Serbia-Slovenia. Project studies are carried out with a total of 17 partners, 7 of which are from Greek countries.

06-12-2021

Yayın: 06.12.2021 - Güncelleme: 19.01.2023 11:55 - Görüntülenme: 925