Etiket Sonuçları: cumhuriyet

28 Aralık 2023 Perşembe günü, Cumhuriyetimizin 100.yılı sebebiyle Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen "Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet" isimli kalıcı fotoğraf sergisini Hayırseverimiz Hüseyin ERİKOĞLU ve eşi Zümrüt ERİKOĞLU eşliğinde gezdik.

Ekm

29 Ekim Pazar günü Cumhuriyetimizin 100.yaşını hep birlikte şarkılar, danslar, zeybekler eşliğinde kutladık. Cumhuriyet Valsi yapan öğrencilerimizle gururlanırken, tüm öğrencilerimizin aynı anda yaptığı Cumhuriyet Güneşi gösterisiyle içimiz umutla doldu. Gönüllü velilerimizin zeybek  gösterisi sevincimize sevinç kattı. Okulumuzun bulunduğu mahallede  öğrencilerimizin aileleriyle  birlikte yaptııkları bayrak tasarımları eşliğinde  coşkulu bir Cumhuriyet yürüyüşü yaparak kutlamamızı noktaladık. 100 yıl coşkusuna ortak olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çok yaşa CUMHURİYET!

Daha nice 100 yıllara!

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yaşını kutlayacağımız 29 Ekim Pazar günü tüm velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.

PROGRAM AKIŞI:

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Okul Müdürünün Konuşması.
  • Anasınıfı 5/H Şubesinin yapacağı"Cumhuriyet Valsi"
  • Velilerimizin Zeybek Gösterisi.
  • Tüm şubelerin yapacağı "Cumhuriyet Güneşi" rondu.
  • Cumhuriyetimizin 100.yaşının kek ve mum eşliğinde sembolik olarak kutlanması.
  • Cumhuriyet yürüyüşü.