Etiket Sonuçları: proje

Şbt

Okulumuz, Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Denizli il genelinde başvuru yapan 822 okul arasından seçilen 30 okuldan biri oldu ve 2024 yılı konsorsiyum okullarından biri olmaya hak kazandı.

Bu gururu bize yaşatan proje faaliyet ekibimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Konsorsiyum okulu olduğumuz için 2024-2025 eğitim öğretim yılında okulumuz öğretmenlerinden bazıları eğitime dair iyi uygulama örneklerini görmek için Avrupa ülkelerine gidecekler. Edindikleri bilgi ve becerileri diğer öğretmenlerle paylaşayarak iyi uygulamaların yaygınlaşmasına kaktı sunacaklar.

Okulumuz öğretmenlerinden

• Dilek TAŞKIN, kuruculuğunu yapmış olduğu "Özel Çocuklar Ritimle Buluşuyor" isimli eTwinning projesi ile
  • Elif TÜRKERİ, Sultan KAŞLI , Fatma ÖZATA, Özlem SAĞBAŞ ve Ayşegül ÜLKÜLÜ ise yürütücülüğünü yapmış oldukları "Kalbimin Melodisi" isimli eTwinning projesi ile eTwinning Kalite Etiketi ödülüne layık görülmüşlerdir.

Öğretmenlerimize değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

"Kalbimin melodisi " e twining projesi kapsamında projenin üyesi olan Okulumuz rehber öğretmeni ve psikolojik danışmanı Elif Türkeri, Öğretmen-Veli webinarları kapsamında "Teknoloji Bağımlılığı-Bilinçli İnternet Kullanımı" semineri verecektir.

Özel Çocuklar Ritimle Buluşuyor / Special Children Meet the Rhythm

2021-2022 eğitim öğretim yılı okulumuzda Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Dilek TAŞKIN'ın  kuruculuğunu yaptığı projemiz ile ilgili açıklamaları ve çalışma linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Okulumuz özel eğitim sınıfında görev yapan Ceren KAHRAMAN tarafından kuruculuğu yapılan, öğretmenlerimizden Fatma ÖZATA, Elif TÜRKERİ, Ayşegül ÜLKÜLÜ, Sultan KAŞLI ve Özlem SAĞBAŞ tarafından yürütülen "KALBİMİN MELODİSİ" isimli projenin Türkiye'den 10 ortak Erzurum-Konya-Denizli ve Sırbistan- Slovenya- Yunanistan ülkelerinden 7 ortak olmak üzere toplam 17 ortakla proje çalışmaları yürütülmektedir.

10 partners of the project named "MELODY OF MY HEART", which was founded by Ceren KAHRAMAN, who works in the special education class of our school, and carried out by our teachers Fatma ÖZATA, Elif TÜRKERİ, Ayşegül ÜLKÜLÜ, Sultan KAŞLI and Özlem SAĞBAŞ, has 10 partners from Erzurum-Konya-Denizli and Serbia-Slovenia. Project studies are carried out with a total of 17 partners, 7 of which are from Greek countries.