Etiket Sonuçları: aile

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Şubat ayı  Aile Eğitim Bülteni yayınlanmıştır.  Tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Şubat ayı aile eğitim bülteni için tıklayınız.

Sayın Velimiz,

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce öğrencilerimizin yarıyıl tatili süresince aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilmeleri için kültürümüzü ve değerlerimizi yansıtan yazılı, sözlü metinler ve geleneksel oyunları içeren her tatil günü için farklı önerilerin bulunduğu "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" isimli dijital materyal yayınlanmıştır.

Sağlıklı ve keyifli bir yarıyıl tatili geçirmeniz dileğiyle…

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla  Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

SAYIN VELİMİZ,

8 Ekim 2023 Pazar günü, saat 10.00'da, Okulumuzda,  aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılımınızı rica ederiz.

GÜNDEM MADDELERİ

1.Okul Müdürü Bediha ÖZBEK'in açılış konuşması.

2. Toplantı katılım cetvelinin imzalanması.

3.Divan başkanı ve kâtip seçimi.

4.Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

5.Yönetim  kurulu seçimi.

6.Denetleme  kurulu seçimi.

7.İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirmesi.

8.Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerde bulunulması.

9.Kapanış.